Huoltopalvelut

Huolto pidentää valvontalaitteistosi toimintaikää ja -varmuutta huomattavasti.
Huollamme ja korjaamme yleisimmät murto- ja kameravalvontajärjestelmät.
Tee kanssamme vuosihuoltosopimus, jolloin otamme yhteyttä, kun laitteistosi huolto on ajankohtainen, esim. vuoden välein.

Hälytysjärjestelmät

Hälytysjärjestelmissä käytämme tunnettujen maahantuojien laitteistoja.
Suunnittelemme juuri sinulle sopivimman hälytysjärjestelmän ottaen huomioon toiveesi.
Olemme mm. valtuutettu sertifioitu Jablotron-jälleenmyyjä.

Jablotron 100 -hälytysjärjestelmä

Jablotron 100 -järjestelmä soveltuu kaikenlaiseen kiinteistön valvonta- kulunvalvonta- ja kiinteistöautomaatioratkaisuihin.

JABLOTRON 100 -hälytysjärjestelmä suojaa koko talon, ohjaa mm. lukitusta, lämmitystä. Sitä voidaan myös etäohjata My JABLOTRON -sovelluksen ansiosta. Tutustu Jablotonin käyttömahdollisuuksiin Jablotronin sivuilla.

Kokonaiskuva Jablotron-100 tuoteperheestä

Hälytysjärjestelmän käyttö

Halusitpa sitten passivoida hälytysjärjestelmän, kytkeä valot päälle pihalla tai avata autotallin oven, siihen on aina monta tapaa.

Kysy asiantuntijoiltamme, niin räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Kokonaiskuva hälytysjärjestelmästä ja sen laitteistosta

Kulunvalvonta

Kulunvalvonnalla pystytään rajaamaan kiinteistöön pääseviä henkilöitä, sekä tarvittaessa rajoittamaan heidän kulkuaan sisätiloissa. Kulkutapahtumia voidaan tarkastella myöhemmin historiasta. Sähkölukkoa ohjataan lukijalla, jota voidaan käyttää kulkukortin, koodin tai mobiili sovelluksen kautta
Kuva kulunvalvontajärjestelmästä

Kameravalvonta

Kameravalvonta on tehokas tapa ennaltaehkäistä ilkivaltaa, anastuksia ja hävikkiä. Suunnittelemme kiinteistöösi parhaiten soveltuvimmat kamerat sisälle ja ulos.
Tarjoamme myös nopeat suojatut yhteydet kameravalvonnan etäkäyttöön.

Hikvision kamerajärjestelmät

Nykyaikaiset IP-pohjaiset kamerat ja tallentimet ovat laajennettavissa tarpeesi mukaan. Vanhat analogiset järjestelmät voidaan helposti päivittää nykyajan laatutasoon.  Vanhaa kaapelointia voidaan käyttää hyväksi uusimalla kamerat ja tallennin, jolloin HD-TVI-tekniikan ansiosta päästään IP-tasoiseen kuvaan. Käytämme Hikvision-kameratuotteita järjestelmissämme.
HikVision First Choice for Security Professionals

Yhden kameran järjestelmä

Saat meiltä IP-pohjaisen 4 MP -kameran asennettuna ja käyttöönottokunnossa kotiin tai mökille. Kameran kaapeli tuodaan asuntoon sisään ja liitetään PoE-injektoriin. Kamera kytketään olemassa olevan reitittimeen. Kuvan tallentaminen tapahtuu kamerassa olevalle 64 tai 128 Gb:n muistikortille. Voit katsoa reaaliaikaista valvontakuvaa tai tallenteita etäkäyttönä netin yli puhelimella, tabletilla tai tietokoneella – missä ikinä oletkin.
Kuva HikVisionin yhden kameran järjestelmästä

Paloturvallisuus

Palovaroitin on pakollinen kaikissa asunnoissa sekä majoitus- ja hoitolaitoksissa.
Toimitamme: paloilmoitinjärjestelmät / palovaroitinjärjestelmät / linjavikavalvonnan /  ilmoituksensiirtolaitteet / paloilmoitinhoitaja palvelut / kuukausikokeilut / vuosihuoltopalvelut.

Yhteistyössä Palomatic Oy.

Automaattinen paloilmoitin

Automaattinen paloilmoitin on laitteisto, joka antaa automaattisesti ja välittömästi ilmoituksen alkavasta palosta tai laitteiston toimintavalmiutta vaarantavista vioista sekä paikallisesti että hätäkeskukseen.
Kuva palovaroitinjärjestelmästä

Palovaroitinjärjestelmä

Palovaroitinjärjestelmässä hälytystä ei ohjata hätäkeskukseen. Hälytys tapahtuu paikallisesti tai se voidaan ohjata esimerkiksi vartiointiliikkeeseen.

Tuotemerkit

Jablotron Creating Alarms yhtiön logo
HHL:n logo
DSC From Tyco Security Products
HikVision yrityksen logo

Ota yhteyttä

S&L Turvapalvelu 24h auto vartiointitehtävissä

Puhelin 24 h

S & L Turvapalvelut Oy

Välikatu 6, 42100 JÄMSÄ

Kuva S&L Turvapalvelut Oy:n logosta joka vie yrityksen etusivuille

Turvapalvelut24h.fi
© 2018